Ο Ιατρός

Κωνσταντίνος Α. Κοντοράβδης

Ο Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος, κ. Κωνσταντίνος Κοντοράβδης διατηρεί    το  ιατρείο του στην Αθήνα – Αμπελόκηποι και παρέχει γυναικολογικές υπηρεσίες   υψηλής ποιότητας.
Ο κ. Κωνσταντίνος Κοντοράβδης διαθέτει μεγάλη πείρα στο αντικείμενό του. Συνεργάζεται με τις κλινικές Ιασώ, Μητέρα, Ρέα και Λητώ, καθώς και με τη Βιοκλινική Αθηνών.
Στο ιατρείο του, έναν όμορφο, φιλόξενο και λειτουργικό χώρο, που βρίσκεται    στην Αθήνα – Αμπελόκηποι, διαθέτει σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και παρέχει, με   υπευθυνότητα, σεβασμό και συνέπεια, άρτιες υπηρεσίες που καλύπτουν όλη την   γκάμα της γυναικολογίας & της μαιευτικής.
Ο Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος, κ. Κωνσταντίνος Κοντοράβδης, βασισμένος στη γνώση του και την εμπειρία που έχει συγκεντρώσει με τα χρόνια, παρέχει ένα ευρύ φάσμα γυναικολογικών υπηρεσιών, εξετάσεων, επεμβάσεων και θεραπειών που είναι μεγάλης σημασίας για την υγεία κάθε γυναίκας.
Ο Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος, κ. Κωνσταντίνος Κοντοράβδης εξειδικεύεται στην παρακολούθηση κύησης, στο Τεστ Παπ - Thinprep Test, στην υπογονιμότητα, στα ινομυώματα, στον καυτηριασμό κονδυλωμάτων και στις παθήσεις του τραχήλου της μήτρας.
Επίσης, διενεργεί γυναικολογικούς υπέρηχους, ασχολείται με την ενδομητρίωση, την εμμηνόπαυση, την οστεοπόρωση και, φυσικά, με τον έλεγχο μαστού.

 

Ο γιατρός είναι πιστοποιημένος για συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ.

Το ιατρείο

χώρος αναμονής
το γραφείο
Ιατρείο Κωνσταντίνου Κοντοράβδη
Εξεταστήριο

Λεωφ. Κηφισίας 104, Αμπελόκηποι 115 26, Αθήνα

Tηλ: 210 6995013

Κιν.: 6977 401532

© 2020 Κωνσταντίνος Κοντοράβδης, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος